Event

Masters of LXRY


Ook dit jaar was My7Ways weer aanwezig op de Master of LXRY. Tijdens een 45 minuten durende Fashion Show op de main stage in de RAI presenteerde My7Ways haar nieuwe early spring collection: The Paisley Collection. Met ruim 600 bezoekers was er voor het eerst in de geschiedenis van de Masters of LXRY sprake van ‘double full house’ tijdens een fashion show.

In samenwerking met Amsterdam Fashion TV en Luxury for Life PR was er een indrukwekkende gastenlijst samengesteld. Diverse bekende Nederlandse ambassadeurs waren aanwezig, waaronder Mariska van Kolck, Ans Markus en Ruth Jacott. Binnenlandse en buitenlandse media waren rijk vertegenwoordigd. Dit resulteerde in de derde publicatie in Wallstreet Journal dit jaar en een online publicatie in de Amerikaanse Vogue.

Na de show was er een bonte verzameling genodigden op de stand van My7Ways om het glas te heffen op de succesvolle presentatie van de nieuwe collectie. Deze geslaagde presentatie werd gevolgd door een weekend waarin de stand goed werd bezocht. En natuurlijk Business Monday ,waar veel vrouwen na de populair Ladies Lunch hun opwachting maakte in de stand van My7Ways. Veel dames kozen voor een nieuw model uit de zojuist geintroduceerde Paisley Collection. Een collectie luxe damestassen welke gekenmerkt worden door het gebruik van bonte paisleypatronen. Uitgevoerd in zijden en velours stoffen.
Ook de heren waren goed vertegenwoordigd. Telvisie-advocaat Mark Teurlings koost voor een nieuwe laptop tas uit de collectie Office Bags van My7Ways. Kortom, een succesvolle beurs waar het aan niets ontbrak.