Over My7Ways

 

Als designer van My7Ways laat ik mij inspireren door de 7 kleuren van de regenboog. My7Ways staat niet enkel voor een kleurrijk lifestylemerk maar vertelt aan de hand van de 7 thema’s van het merk een uniek verhaal.

Toen ik in 2011 het concept voor My7Ways bedacht wilde ik een verhaal vertellen. Ik besloot dat te doen, aan de hand van de 7 kleuren van de regenboog. De kleuren van de regenboog, gaf ik een Franse naam. Opgehangen aan de thema’s van het leven die ieder mens zal meemaken.

Amour, Sauvage, Inspiration, Equilibre, Serenite, Harmonie en Innocence. Ze vertellen niet alleen mijn verhaal. De thema’s zijn universeel. Ze vertellen ook jouw verhaal. De regenboog is voor mij de universele energiebron die mij telkens weer nieuwe energie en inspiratie geven om te ontwerpen voor My7Ways